Hirdetés

Bioshock Infinite: Burial at Sea Episode 2 - itt a vége, fuss el véle

|

Már elérhető a Bioshock Infinite sztoriját véglegesen lezáró DLC, amelyben Elizabeth bőrébe bújva járhatjuk be Rapture csodás világát. Nem csak a sztorit, egy korszakot is lezárunk.

Hirdetés

A Burial at Sea Episode 2 nemcsak a Bioshock Infinite történetét zárja le. Az előző év egyik legjobb játékával együtt az Irrational Games története is véget ér, hiszen ez volt a stúdió utolsó munkája, a legtöbb fejlesztő gyakorlatilag már most új helyen dolgozik. Ken Levine immár régi-új csapatával tervezgeti a játékipar forradalmasítását, mi pedig még egy utolsó könnycseppet elmorzsoltunk a nagyszerű stúdió emlékére.

Booker és Elizabeth Rapture-ben játszódó sztorijának végére ezennel pont került. A trailerbe nem zsúfoltak bele minden létező spoilert, csak az alaphangulatot próbálták megadni. Természetesen a legfőbb szereplők most is feltűnnek, de a cselekményből nem derül ki szinte semmi, így akinek már csak ez van hátra a sztoriból, nyugodt szívvel megnézheti.

A Season Pass tulajdonosok természetesen ingyen kapják a DLC-t, a többieknek 15 eurót kell Gabe számlájára utalni. A játékban egyébként új fegyverek és plazmidok kaptak helyet, a játékmenetet pedig lopakodós irányba tolták el.

Ti megvettétek már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)