Hirdetés

BioShock Infinite - három ingyenes zenével búcsúzik az Irrational

|

Az Irrational Games három a Burial at Sea soundtrackből származó számmal búcsúzik, és mond köszönetet a rajongóknak a sokéves támogatásért.

Hirdetés

A stúdió a BioShock Infinte Burial at Sea kiegészítőiben felcsendülő zenék közül választott ki három darabot, és ezeknek teljes verzióját tette elérhetővé a nagyközönség számára.

Ken Levine ezzel szeretne köszönetet mondani a stúdió, és saját nevében is az eddigi támogatásért. Az Irrational Games még februárban jelentette be a stúdió bezárását ami után 75 ember maradt állás nélkül. A széria zárásként a BioShock Infinite utolsó kiegészítőjét jelentette meg, a Burial at Sea - Episode Two ezen a héten meg is érkezett hozzánk.

A zenéket ingyenes letölthetitek, de itt meg is hallgathatjátok őket.

Burial at Sea - Episode One: Little Sisters Song

Mama Tenenbaum és a vidám Little Sisterek zenés párbeszéde tökéletesen átadja a játék hangulatát.

Burial at Sea - Episode Two: The Pie Song

Egy, az '50-es évekbeli ébredési mozgalom stílusában megírt nóta. Tökéletesen eltalált metafora, egyszerű és fülbemászó dallam, ami könnyedén magával ragad.

Burial at Sea - Episode Two: Old Man Winter Jingle

Anno még a rádióban csendültek fel hasonló dallamok reklámzeneként, vannak dolgok, amiket az ember mindig ugyanúgy képes megélni.

Mit szóltok hozzájuk? Ti kipróbáltátok már az új kiegészítőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)