Hirdetés

BioShock Infinite: Burial at Sea - és ha rövid, akkor mi van?

|

Ken Levine egy friss interjúban megvédte a ma megjelent BioShock Infintie: Burial at Sea DLC hosszát és beavatott minket a részletekbe.

Hirdetés

Nyilván senki nem várja el egy DLC csomagtól, hogy olyan hosszú legyen, mint maga az alapjáték és ezt Ken Levine is tudja, ezzel szemben igyekszik elejét venni a csalódott felhasználói véleményeknek és elárulja azt, hogy miért annyi a BioShock Infinite: Burial at Sea első fejezetének játékideje, amennyi.

Levine az Eurogamerrel osztotta meg a részleteket, miszerint ha nagyon mélyen beleássák magukat a játékosok a Burial at Sea nyitó epizódjába, akkor talán valamivel több mint három óra szórakozást nyújthat nekik az alkotás, de senki nem mondta, hogy ez a világ leghosszabb játéka, de még csak kiegészítője sem.

A Bioshock franchise atyja szerint vannak olyan emberek, akik egyértelműen úgy állnak neki egy játéknak, hogy több órányi játékmenetet szeretnének kapni és ha ez az elsődleges mérőszám egy alkotás esetében, akkor valószínűleg nem a Burial at Sea Episode 1 a megfelelő választás nekik. Sokkal inkább azok számára ajánlott, akik egy teljesen új élményre szomjaznak - tette hozzá. Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)