Hirdetés

BioShock Infinite - Columbia története folytatódik

|

Az áldokumentarista stílusú videósorozat második része Elizabeth és a Songbird titkát kutatja.

Hirdetés

Az első, magyar felirattal ellátott részben Columbia történetéről hallhattunk ezt-azt, most pedig a BioShock Infinite történetének középpontjában álló hősnőről és annak személyi testőréről lesz szó.

A játék megjelenéséig szerencsére már nem kell sokat kibírnunk, március végén végre kézbe vehetjük Ken Levine és az Irrational Games munkájának gyümölcsét. Addig is ehhez hasonló kis reklámokkal szórakoztatnak minket a készítők:

Aki még nem látta volna, annak mindenképp kötelező meglesnie az előző mozis hangulatú előzetest, valamint azt is leellenőrizhetjük már, hogyan fog futni a játék gépünkön.

A BioShock Infinite március 26-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra többjátékos mód nélkül ugyan, de háromféle kiadásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)