Hirdetés

BioShock Infinite: Complete Edition - megvan a dátum, de nem mindenki örül

|

Végre megkapta hivatalos dátumát az összes DLC-vel vigéckedő BioShock Infinite: Complete Edition, csak éppen nem minden beharangozott platformra jön.

Hirdetés

Az Irrational Games pár hete szűkszavúan megerősítette a BioShock Infinite: Complete Edition létezését, de a további részletekre egészen mostanáig kellett várnunk.

A BioShock Infinite eddigi legteljesebb kiadásában az alapjáték mellé megkapjuk a Clash in the Clouds DLC-t és Burial at Sea kiegészítő mindkét fejezetét, de a csomaghoz tartoznak még a kisebb letölthető tartalmak is, mint például az Industrial Revolution Pack, az Upgrade Pack és az Early Bird Special Pack.

Sajnálatos módon a Take-Two szóvivője azt is elmondta a Polygonnak, hogy a Complete Edition kizárólag Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra lesz elérhető november negyedikétől és csakis fizikai kiadásban vásárolhatjuk meg. Várhatóan 39.99 dollárba (~9700 forintba) kerül majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)