Hirdetés

BioShock Infinite: Complete Edition - befutott a launch trailer

|

Megérkezett múltgenerációs konzolokra az eddigi legteljesebb BioShock Infinite csomag, a Complete Edition és vele együtt a launch trailer is.

Hirdetés

Nem volt sallangoktól mentes a BioShock Infinite: The Complete Edition pályafutása, elvégre pletykákból hallhattunk róla először, majd később PC-re is bejelentették, végül azonban csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra mutatkozott be. 

A 2K Games most bemutatta a The Complete Edition utolsó kedvcsinálóját, amely az alapjátékot, a Clash in the Clouds DLC-t, a Burial at Sea kiegészítőt és más kisebb letölthető tartalmakat (Industrial Revolution Pack, Upgrade Pack, Early Bird Special Pack) átkaroló csomag megérkezésének apropójából készült:

Az ár változatlan (39.99 dollár, vagyis körülbelül 10000 forint), de kizárólag fizikai formában tehetünk szert a komplett kiadásra.

Nektek ott van már a gyűjteményetekben a BioShock Infinite?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)