Hirdetés

BioShock Infinite előrendelés - jönnek gyűjtői kiadások

|

Ha még nem jegyeztétek elő a BioShock Infinite-et, jól figyeljetek: a hagyományos kiadás mellett már a Premium Edition és az Ultimate Songbird Edition is kapható a GameStar előrendelői akció keretében.

Hirdetés

Három nap múlva a boltok polcaira kerül a BioShock Infinite, de ha a sorbanállás nem a kenyeretek, ráadásul szeretnétek exkluzív előrendelői ajándékokhoz jutni, ne késlekedjetek tovább az előrendeléssel!

A GameStar előrendelői akciója keretében a hagyományos kiadás továbbra is kapható, de ha többre vágytok, fontoljátok meg a Premium Edition vagy az Ultimate Songbird Edition megvásárlását, hiszen az alanyi jogon járó előrendelői ajándékok (BioShock Infinite nyakbaakasztó, BioShock Infinite: Industrial Revolution hozzáférés és az azon keresztül megszerezhető exkluzív letölthető tartalmak) mellett olyan dolgokhoz is hozzájuthattok, mint a művészeti album, a Murder of Crows kulcstartó, témák és avatar kiegészítők, Handyman bábu, a játék betétdalait tartalmazó lemez, és számos in-game jóság. Ha a legnagyobb kiadás mellett döntenétek, egy nagyjából 25 centis Songbird szobor büszke tulajdonosává válhattok.

 

Ez viszont még nem minden: ha tőlünk rendelitek elő, nevetek bekerül egy kalapba, amiből három szerencsés vásárló nevét húzzuk ki. Közülük egyvalaki egy Sky-Hook replikával lesz gazdagabb, egy másik személy egy Elizabeth figurát tudhat majd magáénak, míg a harmadiké egy Boys of Silence figura lesz. Ha további kétezer forintot szántok a játék bármelyik kiadására, egy negyedéves GameStar előfizetés is jár a fent említett rengeteg tartalom mellé. Részletek a BioShock Infinite előrendelés oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)