Hirdetés

Bioshock Infinite - ez a speedrun bonyolultabb, mint maga a játék

|

Az már megszokhattuk, hogy a különböző speedrunok során olyan glitch-eket használnak ki, amelyekről a legtöbben nem is tudnak, de amit ez a srác művel, az nagyon durva.

Hirdetés

Az újabb FPS játékok speedrunjai nem túl népszerűek manapság, a műfaj kedvelői általában inkább a régi címeket veszik elő erre a célra. A jelenleg is zajló Summer Games Done Quick-en azonban előkerült a Bioshock Infinite, és egy srác olyat ment rajta, hogy leesett az állunk.

Próbáljunk meg elrugaszkodni a "de ennek így semmi értelme... hol ebben a játékélmény... ez nem is végigjátszás... itt pont a történet a lényeg" jellegű  megnyilvánulásoktól, hiszen a videóban látható FearfulFerret nyilvánvalóan több tucatszor végigtolta már a Bioshock Infinite-et. Ez egy speedrun, itt csak az számít, hogy milyen gyors vagy az elejétől a végéig.

A taktika alapja, hogy ha Booker meghal, Elizabeth pontosan ott éleszti fel, ahol kilehelte a lelkét. A meghalás pillanatában azonban egy kósza másodpercre szellemek vagyunk, akik át tudnak haladni az ajtókon, így hősünk megöli magát (általában egy rakétavetővel), majd átugrik egy zárt ajtón, ahol Elizabeth elkapja. Ezzel egész fejezeteket képes átugrani. A módszer természetesen nem ilyen egyszerű, ha kíváncsiak vagytok a részletekre, csekkoljátok a videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)