Hirdetés

Jön a BioShock Infinite Complete Edition?

|

A széria legutóbbi részét újracsomagolja a kiadó, és az összes korábbi DLC-vel együtt piacra dobja. Jön a Bioshock Infinite Complete Edition.

Hirdetés

Még nem érkezett hivatalos bejelentés, de a GameStop és az Amazon.ca is kilistázta a BioShock Infinite: Complete Edition nevű csomagot Xbox 360-ra és PS3-ra 40 dolláros áron. Mivel egyelőre még csak szivárgásról van szó, ne vegyétek biztosra a dolgot, de azért elég meggyőző a hirdetés.

Az újracsomagolt változat az üzletek leírása szerint november 4-én érkezik, és tartalmazni fogja az összes, korábban megjelent letölthető tartalmat. Ebben benne van a Clash in the Clouds, a Columbia’s Finest upgrade csomag és természetesen a Burial at Sea mindkét epizódja. Jelenleg nincs szó se PS4-es, se Xbox One-os kiadásról, de még PC logót sem láttunk.

Remélhetőleg nem tévedésről van szó, és rövidesen megérkezik majd a hivatalos bejelentés is. Ti örülnétek egy ilyen gyűjteményes csomagnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)