Hirdetés

BioShock Infinite - Handyman 15 másodperce

|

Pénteken rajtol el a 2012-es VGA rendezvény, ahol a Bioshock Infinite kapcsán is számíthatunk anyagokra, ebből kaptunk most ízelítőt.

Hirdetés

A rendezvény megannyi előzetesnek és bejelentésnek szokott helyet adni, legjobb tudomásunk szerint biztosan ott lesz a Gears of War: Judgement és a The Last of Us meglepetés előzetese, de nem ők az egyetlen résztvevők...

Dudu kolléga szinte napok óta nem alszik és már egy ideje Elizabeth tetoválás virít a vállán, ugyanis pénteken újabb teljes előzetest kap a Bioshock Infinite az idei Video Game Awards összejövetelt megünnepelve. A helyszínen látható trailer 15 másodperces kedvcsinálóját adta ki most a Spike TV, melyből csupán annyi derül ki, hogy Elizabeth mesterien tud barkóbázni és Handyman mindig ott terem, ha emlegetik.

 

A Bioshock Infinite az Irrational Games tolmácsolásában és a továbbfejlesztett Unreal Engine 3 segítségével varázsol el minket 2013. február 26-án, PC, PS3 és X360 platformokon. A játék dobozképét láttátok már?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)