Hirdetés

BioShock: Infinite - Handyman az új ellenség

|

Elárulta az új főellenség nevét az Irrational Games.

Hirdetés

Vajon ki lehet az a robotszerű valaki, aki a BioShock: Infinite trailerban kivág "minket" az ablakon? Rob Waters az Irrational munkatársa megmondja!

A különös teremtés neve Handyman, és több mint valószínű, hogy komolyan meggyűlik majd vele a bajunk a játékban. Ő az ellenség ugyanis. Waters elárulta, hogy az eredeti tervek szerint óriási rákollószerű mechanikus végtagokkal szerették volna felvértezni Handymant, de funkcionalitásbeli gondokba ütközve inkább maradtak a porcelánkezeknél. A rákollók ugyanis csak valami megragadására használhatóak, míg a kezekkel lehet lökni és ütni is. Így hát az utóbbi maradt. Izgi nem? Egyébként nyakamat tenném rá, hogy ezzel még korántsem merült ki a Bioshock Infinite ellenségeinek tárháza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)