Hirdetés

BioShock Infinite - ilyen volt a néma Elizabeth (videó)

|

Idősebb, hosszú, kontyba fogott haja van, és egyáltalán nem tud megszólalni - ő is Elizabeth, csak épp nem az, aki végül a BioShock Infinite egyik főszereplője lett.

Hirdetés

Elizabeth, a BioShock Infinite portálnyitogató kishölgye a játék egy korai prototípusában teljesen máshogy nézett ki, mint ahogy a végleges verzióban, vagy egyáltalán a korai trailerekben láttuk.

A lány rengeteg változtatáson ment keresztül, míg végül azzá lett, akit a BioShock Infinite-ben kísérgettünk, és ha az Irrational marad az eredeti koncepciónál, egy teljesen más játékot kaptunk volna egy első látásra sokkal kevésbé barátságos karakterrel. Maga Columbia is sokkal sötétebb volt, az alábbi videóban láthatjátok azt az egy rövid jelenetet, ami a játék egy nagyon korai változatát mutatja, valamint hallhattok egyet s mást a fejlesztőktől a végső Elizabeth megalkotásának folyamatáról. A néma karakter egyébként több problémát is felvetett, elsősorban azért vetették el az ötletet, mert folyamatosan megszakította volna a játékot, amikor megkocogtatja a vállunkat, hogy mutasson valamit.

Köszi a videót, IGN!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)