Hirdetés

Szerinted milyen legyen a BioShock következő helyszíne?

|

Jó esély van rá, hogy idén vagy jövőre jön egy új BioShock játék. Amíg a bejelentésre várunk, gondolkodjunk együtt azon, a vízalatti és a levegőben lebegő város után milyen helyszín várhat majd ránk.

Hirdetés

Tegnap egy egyébként nem erről szóló cikkből kiderült, hogy készül a negyedik BioShock játék, de semmilyen részletet nem tudtunk meg róla.

Hirdetés

Ennyi idő után valószínűsíthető, hogy nem követi szigorúan minden tekintetben az eddigi részeket, az sem kizárt, hogy nyílt világú lesz, ahogy a dolgok a játékiparban jelenleg állnak. Helyszín tekintetében kilőttük a vízalatti Rapture-t és a felhők feletti Columbiát, ha egy ezektől radikálisan eltérő elhelyezkedésű, de semmiképp nem hagyományosan kiépített várost szeretnének, nagyjából marad a földfelszín alatti terület, vagy az űr. Előbbi nem elég extrém, utóbbit meg már nem egyszer ellőtték, de azért elegendő kreativitással valamit ki lehetne hozni ebből is.

Ha mondjuk mégis Rapture-be térünk vissza, jó lenne bejárni a még élő várost (amit a Burial at Sea 2 DLC-ben láttunk). Az Infinite idén lett ötéves, az első BioShock meg 10, ráadásul az eredeti fejlesztőcsapat, az Irrational 2014-ben szétszéledt, és az új projekt állítólag nem az annak hamvaiból életre kelt Ghost Story Games-nél van, hanem egy meg nem nevezett, San Francisco-i csapatnál. (A Ghost Story székhelye az USA másik végén, Westwoodban található.) Ennek ismeretében simán lehetséges, hogy a 2K rebootot rendelt be, ami egyébként, mint azt a God of War példája is mutatja, nem ördögtől való dolog.

Ti mit gondoltok, mi lenne jó helyszín?

Egyébként ha már ez az egész téma előkerült, szerintetek melyik volt jobb helyszín, Rapture vagy Columbia?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)