Hirdetés

BioShock: The Collection - a hivatalos honlapon is felbukkant

|

Kezd kissé komikus lenni a BioShock: The Collection ügye, hiszen néhány egyéb forrás után most a hivatalos honlapon is megtalálták a nyomait. Bejelentés továbbra sincs.

Hirdetés

Frusztráló belegondolni, de már tavaly szeptemberben elkezdték pletykálni a BioShock Collection létezését, amikor fel, majd eltűnt egy viszonteladó honlapján, novemberben pedig azt hangoztatta a 2K Games, hogy még terveik vannak a franchise-zal. Az állítólag 1080p-ben, 60 fps-sel futó, felturbózott textúrákkal és minden DLC-vel felvértezett csomagot idén februárban már a brazil korbesorolásnál szúrták ki, márciusban a tajvani korhatár-besorolás buktatta le dobozképpel együtt, majd áprilisban bekerült az amerikai ESRB rendszerébe is.

Lényegében tehát már a fél világ nyilvánvalónak tekinti, hogy jön a BioShock: The Collection, ám a 2K Games mindezidáig nagyokat hallgatott és a komikus helyzetet látva nehéz volt nem azt feltételezni, hogy szívatnak minket. De talán most megtörhet a jég. A minap a 2K BioShock Twitter fiókján megjelent egyetlen poszt, méghozzá az alábbi, amelyben üdvözölnek minket Rapture-ben: 

A poszt egyből értelmet nyert, ahogy az AllGamesDelta a 2K hivatalos honlapján rálelt a következő bizonyítékokra (azóta eltávolították mindet), amelyek egyértelműbben nem is mutathatnák azt, hogy tényleg jön a felújított kollekció: 

Az egyik NeoGAF fórumozó, Khwaaah a 2K szervereken talált pár képkockát is a csomagból, a fájloknak állítólag "The Collection" volt a nevük: 

Íme egy összehasonlítás a BioShock: The Collection (előbbi) és a korábbi PC-s verzió (utóbbi) között: 

Türelmetlenül várjuk már, hogy a 2K Games véget vessen a színjátéknak és leleplezzék végre azt a mindhárom BioShock játékot magába foglaló kollekciót, ami már régóta nem titok senki számára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)