Hirdetés

BioShock: The Collection - videón minden, amit imádtunk a játékokban

|

Egy tökéletes launch trailer kíséretében jelent meg a BioShock: The Collection.

Hirdetés

A BioShock gyűjtemény előzetese valószínűleg mindenkiben kellemes emlékeket ébreszt majd. Elhangzik benne egy csomó olyan mondat, amire tisztán emlékszünk a játékokból.

A "Would you kindly...?", a "Mindig van egy ember, egy város, egy világítótorony", vagy a "Hozd el nekünk a lányt, és töröld el az adósságod" mondatok mélyen az emlékezetünkbe vésődtek, és belőlünk is kiváltanak egy önkéntelen reakciót - újra akarjuk játszani a játékokat. Európában erre csak péntektől lesz lehetőségünk, viszont az Egyesült Államokban már tegnap megjelent a BioShock: The Collection, vele együtt pedig megérkezett a fent látható launch trailer is. Nézzétek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)