Hirdetés

BioShock: The Collection - PC-n problémák vannak vele

|

A felújított BioShock és BioShock 2 PC-re is megjelent, azonban meglepően hiányosan.

Hirdetés

A remasterek általában a jelenlegi generációs konzolok tulajdonosainak szólnak, ritka, hogy egy újrakevert változat PC-re is megjelenjen. Persze sokszor a régi konzolos verziókat zárkóztatják fel a PC-s kiadás mellé, mint ahogy az a BioShock: Infinite esetében is van, ha nem akarunk nagyon messzire menni. 

A BioShock: The Collection esetében is a konzol volt a fókusz, de a 2K úgy gondolta, a PC-sek is megérdemlik az első két rész felújított változatát. A BioShock remasterből viszont kimaradt egy csomó dolog: a PC-s játékosok csak kevés grafikai opciót állítgathatnak, több olyan nem került be, ami az alapjátékban módosítható. Az 5.1-es hangzás szintén csak egy ini fájl átírásával változtatható, az egér működésével ugyancsak akadnak gondok.

Emellett sokan panaszkodnak összeomlásokra, különösen azok, akik Windows 10-et használnak. Néhányan úgy vették észre, a régi hibák is megmaradtak, amik még az eredeti verziót kísértették.

Akinek megvolt Steamen az alapjáték, a remastert ingyen letöltheti. Próbáljátok ki, és mondjátok el, ti tapasztaltatok-e bármilyen problémát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)