Hirdetés

BioShock: The Collection - végre itt a hivatalos előzetes

|

Hivatalossá vált, ami már az egész világon mindenki tudott, a 2K Games leleplezte a BioShock: The Collection névre hallgató gyűjteményes kiadást.

Hirdetés

Reggel számoltunk be arról, hogy már a hivatalos honlapon is felbukkant a BioShock: The Collection. Az eddigi három BioShock játék jelenlegi generációs konzolokra megjelenő gyűjteményes kiadásának létezését már tavaly szeptember óta tudjuk, de a 2K Games ezt eddig lényegében figyelmen kívül hagyta.

Most azonban megtörték a csendet és végre kiadták egy előzetest így már hivatalos, hogy tényleg érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a BioShock: The Collection. A csomag természetesen 1080p mellett képes hozni a 60fps-t és nem csak a sorozat három epizódját (konzolok esetében!), hanem a hozzájuk kiadott összes DLC-t is tartalmazza. A megjelenés még kicsit odébb van, idén szeptember 16-án számíthatunk rá.

Fontos, hogy PC-n a gyűjteményben nem újítják fel a BioShock Infinite-et, mivel a készítők szerint az már így is a jelenlegi generációtól elvárható látvánnyal bír. A BioShock 2 többjátékos módja pedig nem lesz a csomag része.

Ha eddig még valamilyen oknál fogva kimaradtál volna a BioShock játékokból, vagy csak felturbózott grafika mellett szeretnél nosztalgiázni, akkor érdemes lesz lecsapnod erre a pakkra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)