Hirdetés

BioShock: The Collection - jobb egértámogatásra és FOV beállításokra számíthatunk

|

A PC-sek nem teljesen boldogok a BioShock: The Collection állapota kapcsán, de a 2K dolgozik már azon, hogy számukra is élvezhető legyen a játék.

Hirdetés

A 2K Games elmondta, milyen javításokra számíthatnak a játékosok a BioShock Remastered és a BioShock 2 Remastered első frissítésétől. A két legfontosabb a javított egértámogatás és a FOV csúszkák lesznek.

Ezeken kívül a játék támogatni fogja majd a 21:9-es kijelzőket, valamint javulni fog stabilitás és sebesség tekintetében.

Az egyetlen picit ijesztő dolog az egészben, hogy a 2K nyilatkozata szerint a javított egér támogatás csak a BioShock Remasteredet érinti, és a folytatást (még?) nem.

Ugyan még nincs hivatalos dátum a frissítés megjelenését illetően, de ez már elég lehet ahhoz, hogy jelenleg csalódottan várakozó PC-s tábor jobb kedvre derüljön, és kinyissa a pénztárcáját.

A BioShock: The Collection szeptember 15-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti kipróbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)