Hirdetés

BioShock: Ultimate Rapture Edition - Big Daddy nagy csomagja

|

Minden eddiginél teljesebb kiadással kecsegtet minket a BioShock: Ultimate Rapture Edition névre keresztelt gyűjtemény, amely a gyűjtők számára igazi kincs lehet.

Hirdetés

A 2K sem kíméli pénztárcánkat, hiszen bejelentették minden idők legimpozánsabb Bioshock gyűjteményét, amely a BioShock: Ultimate Rapture Edition nevet kapta a keresztségben és szinte mindent magában rejt, amire egy vérbeli rajongónak fáj a foga. Az exkluzív kiadás tartalmazza a Bioshock első és második részét, valamint azok minden korábban megjelent DLC csomagját is, de a fejlesztők gondoltak azokra is, akik hiányolják a Bioshock Infinite nevet a felsorolásból, így a gyűjtemény részét képezi egy öntapadós Infinite matricacsomag is.

A BioShock: Ultimate Rapture Edition a következőket tartalmazza-

- Bioshock 1 -2 + összes DLC
- Museum of Orphaned Concepts (soha nem látott koncepciók)
- Plasmids Pack
- Challenge Rooms Pack (eddig PS3 exkluzív volt, ez az első alkalom, hogy Xbox 360-on is elérhető lesz)
- Sinclair Solutions Tester
- Rapture Metro
- The Protector Trials
- Minerva’s Den

A fenti kiadás kizárólag Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon teszi tiszteletét 30 dolláros áron, a tengerentúlon január 14-én, míg a nemzetközi dátumról később ad közelebbi információt a kiadó. Hogy a PC miért maradt ki? Rejtély...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)