Hirdetés

Újabb platformon játszható a BioShock trilógia

|

A konzol visszafelé kompatibilitásának köszönhetően Xbox One-on is átélhetjük az Irrational Games klasszikusát, ráadásul nem csak az első BioShockot.

Hirdetés

Az első BioShock megjelenése óta közel tíz év telt el és a franchise azóta már két nagy résszel, valamint több kiegészítővel is bővült, a játékosok azonban töretlenül imádják a tengeralatti és tenger feletti világot egyaránt. Éppen emiatt a népszerűség miatt mutatkozott be nemrég a felújított kollekció és készül valószínűleg a háttérben a következő fejezet is. 

Így talán nem is annyira meglepő, hogy sok más népszerű címek mellett a BioShock-trilógia (BioShock, BioShock 2, BioShock Infinite) is bekerült a visszafelé kompatibilitás miatt Xbox One-on is játszható játékok közé. A meglepetést ismét Larry Hyrb (vagy Major Nelson, ha így ismerősebb) jelentette be a Twitterjén, ahogy tette azt eddig is: 

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy jelenleg Xbox One-on milyen Xbox 360-as játékokkal tölthetitek el a szabadidőtöket, akkor nézzétek végig a teljes listát

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)