Hirdetés

BioWare - A Dragon Age 2 grafikája csodaszép lesz

|

A Dragon Age: Origins alig jelent meg, de a BioWare már dolgozik a folytatáson.

Hirdetés

Nem túl meglepő persze, hogy a Dragon Age: Origins története folytatódik. A befejezés után jópár szál maradt elvarratlanul, és a világ is hatalmas, szóval akármi is lehet még belőle. Az első kiegészítő ugyebár nem a fő sztoriszálat viszi tovább, arra még várnunk kell.

Greg Zeschuk szerint a fejlődés leginkább a grafikán észlelhető majd, ha egyszer elkészül a Dragon Age 2. Nem is igazán baj, mert a Dragon Age: Origins harcrendszere marha jól van kitalálva, ahhoz nem nagyon kell hozzányúlni. A játékmenettel sem volt igazán semmi gond, és a bevált recepten nem valószínű, hogy változtatnának. Marad akkor a grafika, mert bár a Dragon Age sem volt éppen ronda, sőt igazán szép tájakon kóborolhattunk, de például a PC-sek egy jobban skálázható grafikus motornak bizonyára örülni fognak. Azt is tudja minden RPG fan, hogy nem a gfx a lényeg, de azért szerintem ők nem lázadnának, ha még élethűbb animációk, csodálatosabb tájak, iszonytató szörnyek várnának rájuk a folytatásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)