Hirdetés

BioWare teljesen átdolgozza az Anthemet

|

Jön az Anthem 2.0, érkezéséig viszont le kell mondanunk a játékbéli szezonokról, minden energia az újjáépítésre megy majd el.

Hirdetés

Egy hivatalos blogbejegyzésben jelentették be a mai nap folyamán a BioWare illetékesei, hogy egy ideig teljesen leállítják az Anthem új tartalmainak érkezését, nem jönnek új játékbéli szezonok, de minderre alapos okuk van: teljesen átdolgozzák a játékot, mivel nyilvánvalóvá vált, hogy amit eddig letettek az asztalra, az egyszerűen nem elég. 

Hirdetés

Casey Hudson, a fejlesztőcsapat egyik fejese hosszasan méltatta az Anthemet, megköszönte a játékosok támogatását, és aláhúzta, a játék hatalmas ugrást jelentett a BioWare-nek, imádják az egész projektet, viszont pontosan tudják, hogy ennél többre vágyik a közönség. Eddig három nagyobb szezont kaptak új tartalmakkal megtömve a játékosok, most viszont ez a rendszer egy ideig leáll, nem jönnek efféle bővítmények. Hudson konkretizálta a dolgot: jóval nagyobb átalakításra van szükség, mint amit egy egyszerű frissítés vagy akár kiegészítő jelenthetne, alapjaiban dolgozzák át az egész Anthemet. 

A közkedvelt játékelemek, így a repülés és a harcrendszer nagyjából érintetlenek maradnak, viszont hallják a panaszos hangokat, amelyek tükrében átalakul az egész játékmenet, megváltoznak a feladatok, motiválóbb kihívások elé akarják állítani a játékosokat, ezzel párhuzamosan pedig a lootrendszert, a jutalmazást és az endgame tartalmakat is át szeretnék gyúrni. Kétségtelen, hogy épp ezeken a területeken vérzett el csúnyán az Anthem, szóval hatalmas változást hozhat, ha sikerül javítani rajtuk.

Egyedül az a kérdés, hogy mekkora türelmes játékostáborral rendelkezik az Anthem, és kik fognak mellette úgy kitartani, hogy az elkövetkező hónapokban semmiféle érdemi újdonságra nem számíthatnak, mert a teljes gárda a játék átalakításával lesz elfoglalva. 

Ti visszatértek majd az Anthembe, ha tényleg megváltoznak az említett dolgok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)