Hirdetés

A Star Citizen rendezője szerint még menthető az Anthem

|

Chris Roberts szerint még bőven lehet jó játék az Anthemből, ha a BioWare-es srácok rendesen nekiveselkednek.

Hirdetés

Megjelenése előtt hatalmas hype vette körül a BioWare legújabb sikervárományosát, de az Anthem végül kifejezetten alulmúlta mindazt, amit a játékosok reméltek tőle. Szerencsére a BioWare csapatát ez még önmagában nem tántorította el attól, hogy igyekezzenek csiszolni a játékot, Chris Roberts szerint pedig ezzel komoly fordulatot hozhatnak még a már sokak által temetett játékba.

Hirdetés

Chris Roberts, a Cloud Imperium Games alapítója és a Star Citizen rendezője nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy szerinte az ő játéka és az Anthem hasonlóak abban az értelemben, hogy a fejlesztésük egy hosszútávú befektetés, ami csak sok kísérletezéssel lehet igazán jó:

"Játszottam az Anthemmel és tudom, hogy rengeteg jó dolog van benne, ami tényleg működik, de sok olyasmi is, ami egyáltalán nem. Nagyon hasonlít arra, amit a Star Citizennel csinálunk. Egyszerűen iterálni kell. Remélem, hogy az EA és a BioWare nem adja fel, hanem nekiáll javítani mindazon, ami nem működik."

Nem véletlen, hogy Roberts ezen az állásponton van, hiszen az utóbbi években több játéknak is sikerült hosszadalmas munkával visszajönnie a szakadék széléről: elég csak a No Man's Sky-ra emlékezni, ami a katasztrófális indulás után pár évvel hatalmas átváltozáson ment keresztül és rengeteg embert sikerült meggyőznie. Mindemellett a rendező azért hozzátette, hogy az EA-nek ennél kicsit nehezebb dolga lesz:

"A problémának az is a része, hogy az Anthemnek az EA címerét kell viselnie, az emberek pedig úgy érzik, hogy automatikusan utálniuk kell, mert szerintük az EA mindent csak elront."

Tény, hogy az EA megítélése nem sokat segít a helyzeten, viszont a BioWare ettől még nem adja fel, ugyanis már is kezdtek embereket keresni, akik segítenek a játék csiszolásában, szóval úgy néz ki, egyetértenek Roberts álláspontjával.

Ti mit gondoltok? Van esélye az Anthemnek arra, hogy igazán jó játék kerekedjen belőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)