Hirdetés

Több meglepetéssel is készülnek a Star Wars: The Old Republic fejlesztői

|

Jelen pillanatban is számos bejelentetlen projekten dolgozik a BioWare Austin. Találgathatunk?

Hirdetés

Bár a Star Wars: The Old Republic folyamatos bővítést igényel, a BioWare Austin fejlesztői emellett sem pihennek és néhány álláshirdetésük alapján számos titokzatos projekten dolgoznak jelenleg is.

A BioWare felhívása szerint vezető szoftvermérnököt keres a BioWare Austin, amelynek a "kritikusok által is elismert és díjnyertes Star Wars: The Old Republicot" köszönhetjük. A szöveg kitér arra is, hogy a felvételt nyert munkatársnak nem csupán a free-to-play MMO tartalmi bővítésében kell segédkeznie, de "számos ismeretlen projekten" is dolgozik majd.

További érdekesség, hogy a BioWare ideiglenes tesztelőket is keres, az ideális jelöltek pedig azok a játékosok, akiknek van tapasztalata az online játékok (például Star Wars: The Old Republic, DC Universe Online) és az akciójátékok (Bayonetta, Devil May Cry, InFamous) terén. Ezek alapján szerintetek milyen címeken dolgozik a csapat a háttérben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)