Hirdetés

Bioware: Az összes fejlesztőnk Star Wars: The Old Republic játékos

|

A játékosok bizony türelmetlenek, főleg ha sok pénzt fektettek bele egy játékba.

Hirdetés

Talán ezért is szólalt meg Star Wars: The Old Republic vezető producere, Rich Vogel a Bioware honlapján az új fejlesztői blogbejegyzésben.

"Minden egyes tagja a fejlesztőcsapatunknak játszik is a játékkal, s ugyanazokat a problémákat látjuk, amiket ti is, és ugyanúgy érezzük, merre lenne érdemes tovább fejlődni, ahogy ezt ti is érzitek." - írja Vogel.

A bejegyzés többi része voltaképp arról szól, hogyan is azonosítják a bugokat és a csalásokat, mit is tesznek ezek ellen, illetve mi az új tartalmak fejlesztésének üteme. Akit érdekel a teljes bejegyzés, az ezen a linken elolvashatja .

Ami a lényeg az egészben - a Star Wars: The Old Republic fejlesztők is azzal játszanak, amivel mi, és ők is észreveszik, amit mi. Ettől függetlenül nem árt nekik néha szólni, ha úgy gondoljuk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)