Hirdetés

A játékosok hozzáállása megnehezíti a BioWare közösségi kommunikációját

|

A fejlesztők szerint sokkal kevésbé barátságos a légkör, mint korábban.

Hirdetés

A BioWare közösségi menedzsere, Jesse Anderson nemrégiben részletes választ adott egy kritikára. Kifejtette, hogy az erősödő negatív felhangok miatt a fejlesztők egyre kevésbé tudnak érdemi beszélgetést folytatni a rajongókkal.

Hirdetés

Az Anthem subreddit oldalán a harishcs nevű felhasználó egy hosszan megfogalmazott bejegyzésben kérdőjelezte meg a BioWare közösségi kommunikációját, valamint a visszajelzésekre való reakcióját. A poszt az utóbbi napok egyik legnépszerűbb bejegyzése lett, köszönhetően annak is, hogy Anderson vette a fáradságot egy hosszú válasz megírására. Erre a linkre kattintva olvashatjátok.

A közösségi menedzser elmondta, hogy a fejlesztők igyekeztek interaktív kommunikációt folytatni, viszont az idő előrehaladtával egyre gyakoribbak lettek a barátságtalan visszajelzések, erőltetettnek érezték az olyan kérdéseket, amelyekre nem tudtak válaszolni. A konstruktív kritika hiánya és a szidalmazások gyakorisága miatt többen inkább úgy gondolták, hogy nem fognak posztolni az oldalon. Ben Irving vezető producer és Camden Eagar fejlesztési menedzser például az utóbbi két hétben jóval kevesebb információt osztott meg és ritkábban reagált rajongói kérdésekre, mint korábban.

Anderson a gondolatsort azzal zárta, hogy nagyon hálás a közösségi visszajelzésekért, és igyekeznek folyamatosan javítani a játékon, viszont mindezt nehéz kommunikálni, ha folyamatosan gyűlölködő megjegyzéseket kapnak, amelyek elveszik az emberek kedvét a nyílt beszélgetésektől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)