Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - láda, feketepiac és festhető páncélok az új patchben

|

Rengeteg hasznos és nem mellesleg mutatós újítás vár a játékosokra a következő, XXL méretű Dragon Age javítócsomagban.

Hirdetés

Habár a Dragon Age: Inquisition jött, látott és győzőtt, azért bizonyára sokan vannak úgy vele, hogy itt-ott azért lehetne rajta egy kicsit javítani és szépíteni. A BioWare is így gondolhatta, hiszen a legutóbbi bejelentésük szerint egy hatalmas méretű patch segítségével szeretnék orvosolni a felmerült hiányosságokat.

A játék fejlesztői egy blogbejegyzésben részletezték, hogy pontosan miket szándékoznak hozzátenni a játékhoz, a lista pedig elég hosszú és részletes. Az egyik legnagyobb újdonság talán a Black Emporium visszatérése a játékba, vagyis azé a titokzatos feketepiacé, ahol új fegyverek és egyebek vásárlása mellett akár a karakterünk külsejét és hangját is megváltoztathatjuk játék közben.

 

Emellett sokféle apróság is bekerült a játékba: a nem használt tárgyainkat végre félretehetjük egy ládába, bekerült egy auto-attack opció, a stílusosabb külsőre vágyó kalandorok pedig lefesthetik a páncéljukat. A bejegyzés szerint a Keepen keresztül lehet feliratkozni a patch béta programjába „valamikor a közeljövőben”, szóval addig is mindenki tartsa nyitva a szemét.

Ti milyen újítást szeretnétek még látni a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)