Hirdetés

Egy új Dragon Age bejelentésére készül a BioWare?

|

A Dragon Age producere egy nyúlfarknyi ízelítőben valami olyasmivel hergelte a játékosokat, ami lehet akár a következő Dragon Age játék is. Nem lenne ellenünkre.

Hirdetés

Titkon reméltük, hogy a BioWare a Mass Effect: Andromeda mellett teljes titoktartásban dolgozik egy másik nagy dobáson is, mondjuk egy újabb Dragon Age epizódon, elvégre a Dragon Age: Inquisition nem csak a kasszáknál, de a teszteken is rendkívül jól teljesített. 

Bár az E3 közeledtével mindig megsűrűsödnek a pletykák és a spekulációk, ezúttal a Dragon Age franchise executive producere, Mark Darrah maga osztott meg Twitteren egy titokzatos videót egy piros kötésű könyvről, amelynek borítóján egy Dragon Age-szériához köthető logó látható, míg a belső oldalon egy "BioWare/EA tulajdona" felhívás olvasható egy nagy Electronic Arts logó társaságában.  

A találgatások természetesen azonnal megindultak, hogy Darrah mire akar felhívni a figyelmünket a teaserrel: sokak szerint a logó a Dread Wolfra, vagyis Fen'Harelre utal, aki a Dragon Age: Inquisitionben is lényeges szerepe volt, éppen ezért a következő Dragon Age fejlesztése lehet a kulcs, mások viszont inkább arra voksolnak, hogy a Dragon Age Tactics állhat a háttérben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)