Hirdetés

BioWare - jó benyomást tesz a titkos projekt harmadik teasere

|

Befutott a BioWare titokzatos projektjének harmadik előzetese is, és bár sokkal okosabbak nem lettünk, legalább van mivel múlatni az időt a gamescomig.

Hirdetés

Két hete jelent meg a BioWare legújabb projektjének előszeleként szolgáló teaser, amit rögtön kapcsolatba is hoztak az EA rejtegetett játékával, a Shadow Realms-szel. Bejelentést azóta sem kaptunk, de egy héttel ezelőtt a második videó is felütötte a fejét, most pedig a harmadik, valószínűleg utolsó epizód is felkerült a YouTube-ra.

A Nightmare és Spark alcímekkel ellátott videók után most az Impactet nézhetjük meg, és bár a cím változott, a hangulat természetesen megmaradt. A trailereket eddig heti rendszerességgel kaptuk, így valószínűsíthető, hogy a gamescomig már nem kapunk újabb videót, a bejelentés lesz a következő.

Természetesen azok sem maradnak ki a mókából, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy részt vegyenek a kölni expón. Ők augusztus 13-án 16 órától követhetik a majd Twitch-en élőben a játék bejelentését. Az EA konferenciája még délelőtt esedékes, itt azonban valószínűleg nem rántják le a leplet a projektről. Mi persze mindkettőt közvetítjük, ahogy a gamescom többi újdonságát is.

Ti milyen játékot vártok a BioWare-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)