Hirdetés

Mass Effect 4 - az új játékosok is bírják majd

|

A Mass Effect 4-en kívül még valami készül a BioWare boszorkánykonyhájában, ráadásul egy remek csapat gondozásában.

Hirdetés

A Mass Effect 4-ről nem sok hír érkezik manapság, ezért minden apróságot becsüljünk meg vele kapcsolatban; most például két Twitter bejegyzés következik a készítőktől, illetve szó lesz egy új, titokzatos játékról is.

Yannick Roy, a BioWare Montreal vezetője egy rajongó kérdésére reagálva például elmondta, hogy az új játékosoknak sem kell majd félniük a Mass Effect 4-től.

Az eddig megszokott párkapcsolati megközelítéstől sem kell elbúcsúznunk, legalábbis "jelenleg" ez a helyzet.

A BioWare-nél azonban nem csak a Mass Effect 4 munkálatai zajlanak, hanem egy teljesen új, eddig be nem jelentett játékon is dolgoznak a srácok, akik a ma 10. születésnapját ünneplő Star Wars: Knights of the Old Republic fejlesztőgárdájának magját alkották.

Az új címmel kapcsolatban nem csak Casey Hudson, a Mass Effect sorozat executive producere lelkes, hanem Jonathan Warner, a rejtélyes játék senior producere is:

Zajlik tehát az élet a BioWare-nél, és ez így is van jól, szeretettel várjuk a Mass Effect 4-et és az új játékukat is. Vajon mi lehet az?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)