Hirdetés

Casey Hudson szerint is problémák vannak a BioWare-nél

|

A stúdió feje egy belső levélben ismerte el, hogy nincs minden rendben a szebb napokat is látott brigáddal.

Hirdetés

Nemrég napvilágot látott több részlet arról, hogy milyenek voltak a körülmények az Anthem fejlesztése körül, illetve szó esett még egyéb belsős problémákról is. A BioWare gyorsan reagált is az ügy kapcsán, azonban most egy sokkal részletesebb magyarázatot kaptunk.

Hirdetés

Nemrég a Kotaku közzétett egy levelet, amit elméletileg a BioWare egyik vezetője, Casey Hudson írt a stúdió munkatársainak. Ebben az üzenetben Hudson elismeri, hogy a cikkben említett problémák igenis léteznek, és jelenleg az a legfontosabb számukra, hogy megoldják azokat. Szerinte már eddig is történtek olyan lépések, amelyek megkönnyítik a csapatnál dolgozók életét, viszont tisztában van vele, hogy még sok a dolguk, ha azt szeretnék, hogy a BioWare a világ egyik legjobb munkahelyi környezetét kínálja, így továbbra is várja a visszajelzéseket a kollégáitól.

Szerintetek a BioWare meg tudja oldani majd ezeket a problémákat, vagy innen már nem nagyon lehet visszajönni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)