Hirdetés

Még az Anthem fejlesztői is viccet csináltak a Spider-Man pocsolyás ügyből

|

A BioWare PAX Westes előadásán került elő egy PuddleGate vicc az Anthem egyik képe kapcsán.

Hirdetés

A Spider-Man debütálására váró közönség egyik része egy tócsán hisztizik, a másik része röhög rajtuk. Az Anthem fejlesztői valószínűleg az utóbbi csoportba tartoznak, mert a PAX Westes előadásukon a pocsolyával viccelődtek.

Hirdetés

A panel alatt elővettek egy Anthem screenshotot, hogy kicsit meséljenek annak körülményeiről. Mielőtt jobban belementek volna a témába, a vezető producer, Michael Gamble a következőt jegyezte meg:

"Sok minden látható ezen a képen, de a legfontosabb, hogy a talaj közepén ott van egy pocsolya. Mielőtt még továbbmennénk hadd jegyezzem meg, hogy nagyjából 98 százalék esélye van arra, hogy azt ott megváltoztatjuk, elmozdítjuk, vagy redukáljuk."

A közönség már akkor vihogásban tört ki, amikor elhangzott a pocsolya szó. Aki szeretné hallani a reakciót, az itt meghallgathatja:

Nagyjából érezhető is ebből, hogy mit gondolnak a PuddleGate botrányról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)