Hirdetés

Bővül a Star Wars: The Old Republic, készül valami Dragon Age-es és Mass Effect-es

|

Egy blogposztban mesélt a BioWare vezetője arról, min dolgozik most a csapat.

Hirdetés

A BioWare-nél természetesen továbbra is az Anthem élvez kiemelt figyelmet, és ez nem is fog változni jövő februárig. Ugyanakkor nem mindenki ezzel foglalkozik.

Hirdetés

Megjelent ma egy blogposzt a csapat hivatalos honlapján, amiben Casey Hudson összefoglalta a nyár eddigi eseményeit (voltak az EA Play-en, díjakat nyertek az E3-on, képregényeket jelentettek be a San Diego Comic-Conon), valamint megígérte, hogy a PAX West során (augusztus végén, szeptember elején) többet árulnak el arról, hogyan lesz az Anthem egyszerre egyjátékos és többjátékos. Ami ennél is érdekesebb, hogy megerősítette: egy csapat a Star Wars: The Old Republic bővítésén dolgozik, új funkciók és meglepetések jönnek jövőre, és 2019. lehet a játék legizgalmasabb éve. 

Hozzátette még, hogy mind a Dragon Age, mind a Mass Effect rajongóinak készül valami titkos, ami biztosan tetszeni fog nekik, de erről többet még egy darabig nem mondhat.

Minek örültök/örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)