Hirdetés

Élet a Mass Effect után - ekkor jelenhet meg a BioWare új játéka

|

A BioWare nagyon keveset beszél az eddig nem nevesített új IP-je fejlesztéséről, de azért szép lassan kiderülnek a részletek.

Hirdetés

A világ tátott szájjal várja, hogy a trilógia lezárását követően végre megjelenjen a Mass Effect: Andromeda, ami egy új korszakot fog elindítani a sorozat történetében. Viszont ezzel párhuzamosan a BioWare már dolgozik egy teljesen új IP-n, amiről ha nagyon lassan is, de szépen lassan kiderülnek apróságok.

A csapat néhány napja a hivatalos oldalán tett közzé egy új blogbejegyzést, amelyben arról írnak, hogy szeretnének létrehozni egy olyan világot, amelyben új és izgalmas módon hozza majd össze a játékosokat:

"2012-ben elkezdtünk létrehozni egy teljesen új univerzumot, tele új karakterekkel és történetekkel. A célkitűzésünk egyszerű: felhasználni a több, mint 20 éves tapasztalatunkat arra, hogy megalkossunk valamit, ami szórakoztató és újszerű. Semmi sem izgalmasabb egy új világ megalkotásánál és már alig várjuk, hogy többet is megoszthassunk veletek."

Most az Electronic Arts vezérizgagatója, Andrew Wilson egy befektetői megbeszélésen árulta el, hogy a játék még az üzleti év vége előtt meg fog jelenni, ami 2018. március 31-ig tart, így biztosak lehetünk benne, hogy legkésőbb jövő áprilisban már kézbe vehetjük a remélhetőleg világmegváltó alkotást.

Ti mit gondoltok? Milyen játékon dolgozhat a BioWare?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)