Hirdetés

A bíró "felmentette" a Bully-t

|

"Nem szeretném, hogy az én gyerekem ilyesmivel játsszon, de nincs benne semmi olyan, amit ne látna az ember minden este a tévében" - hangzott Ronald Friedman bíró végső ítélete abban a perben, melyből a Rockstar Games került ki győztesen, Jack Thompson pedig veszített.

Hirdetés

Thompson számára ez elég nagy pofára esés, ugyanis az ügyész már akkor győzelmi mámorban úszott, amikor még nem is volt ítélet. "Ez egy hatalmas győzelem az erőszakos videojátékok ellen, attól függetlenül, hogy mi lesz majd az ítélet." - nyilatkozta Thompson, még jóval azelőtt, hogy a bíró és két segédje egy cheat kód segítségével fel nem fedezte a játék legrázósabb részeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)