Hirdetés

Birodalmi rohamosztagosok vs zombik - ilyen egy beteg esküvő

|

Nem lehet azt mondani, hogy mi ne lennénk nyitottak a világ dolgaira, hiszen a zombis dolgokat is kedveljük, meg a Csillagok Háborújához kapcsolódó dolgokat is.

Hirdetés

Ezt már több PlayIT-es beszámolónkban is bizonyítottuk (a legutóbbi itt tekinthető meg), ennek ellenére ami most következik, az picit minket is megrázott. 

Colorado államban (USA) egy fiatal pár, bizonyos Deyanna és Dustin úgy döntöttek, hogy bekerülnek a világsajtóba (helyesebben azt gondolták, emlékezetes lagzit tartanak), így aztán nem mindennapi mulatságot szerveztek úgy, hogy napokon át Hencidától Bonchidáig folyt a sárga lé. Vagy valami ilyesmi. Mindenesetre a környék zombijait és rohamosztagosait is meghívták, hogy még nagyobb legyen a buli. Aki kíváncsi az esküvő további részleteire (van videó is!), az kérem kattintson a linkre és olvassa el testvéroldalunk, az Electrose cikkét a témáról

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)