Hirdetés

Bizarr dolog történt a Rockstar Games játékaival a Steamen

|

Volt egy kis anomália a rendszerben, és nem tudni, mi okozhatta.

Hirdetés

A Rockstar már jó ideje fejlesztgeti saját launcherét, de egyelőre úgy tűnik, nem fogja eltávolítani játékait a Valve boltjából. Mint azt többször is láthattuk, megéri a fejlesztőknek Steamen is kiadni címeiket, annak ellenére is, hogy más platformokon esetleg már hónapokkal korábban közzétették azokat.

Az éjszaka folyamán érdekes dolgot figyelhettek meg a felhasználók: először eltűnt a Rockstar összes játéka a Steamről, majd visszakerültek, és egy olyan is elérhetővé vált, amit korábban licencproblémák miatt le kellett venni. A Midnight Club 2 forgalmazását 2018 elején szüntették be, mert a dalokhoz tartozó licenc lejárt, de aki jókor volt jó helyen, most megvásárolhatta. Az egyszerre játszó játékosok száma 40-re ugrott, és megjelent pár értékelés is. A történet itt még nem ér véget.

Hirdetés

Akinek telepítve van az L.A. Noire vagy a Max Payne 3, meglepődve tapasztalhatta, hogy a játékok frissítést kaptak. Ennek eredményeképp egyrészt nem támogatottá váltak a 32-bites operációs rendszerek, másrészt az összes DLC ingyenes lett, így aki eddig nem szerezte be a kiegészítéseket, most bátran belevághat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)