Hirdetés

Bizarr módon jelentették be a következő South Park játékot

|

Egyelőre Randy Marsh hangjával kell beérnünk, de az legalább a tudatunkba ég.

Hirdetés

Tegnap a THQ Nordic Digital Showcase 2022 során bejelentettek egy halom játékot, az eseményről készült összefoglalónkat már olvashatjátok egy külön cikkben, illetve folyamatosan érkeznek a fontosabb részleteket kiveséző hírek is. Az alábbi sorok célja is valami hasonló, noha továbbra sem tudjuk, mi lesz a címe, mikor jelenik meg, és egyáltalán miről fog szólni a következő South Park videojáték, egy egy biztos: "jön".

A játékot ugyanis egy olyan rövidke tweet leplezte le, amiben Randy Marsh épp elég kemény pillanatokat él át a vécén, és közben azt nyögi: "már jön".

Hirdetés

Ezen kívül csak a South Park Digital Studios logóját láthatjuk, illetve egy üzenetet, miszerint a THQ Nordicnak összesen 43 fejlesztés alatt álló játéka van, és ezek közül 25-öt még továbbra sem jelentettek be. 

A 2014-es South Park: The Stick of Truth és folytatása, a 2017-es South Park: The Fractured but Whole bizonyára sokakban ébreszt kellemes emlékeket. Csak remélni tudjuk, hogy a következő South Park játékadaptáció is fel tud majd érni ezekhez az elődökhöz, illetve bízunk abban, hogy hamarosan végre konkrét részleteket is elárul a THQ Nordic.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)