Hirdetés

Bizarre Creations - Folytatják a Blurt

|

A langyos fogadtatás ellenére nagy tervei vannak a Bizarre Creationsnak a Blurrel

Hirdetés

Nick Davies a Project Gotham és Geometry Wars és most már Blur címeket jegyző Bizarre Creations producere elmondta, hogy nagy terveik vannak a Blurrel, amelyben benne értendő új játékok fejlesztése és a franchise bővítése.

Az eget verő marketing nélkül, szépen csendben megjelent Blur bár tőlünk is szép pontszámot kapott az elmúlt hónapban, a kasszáknál mégsem teljesít valami fényesen. Davies ezt a rossz időzítéssel magyarázza, mivel a játék egyszerre jött ki a filozófiájában hasonló ModNation Racers-el és a Split/Seconddal. Ennek ellenére nem aggódik, Mert szerinte a kiváló multi később, ha a konkurensek már a használt játékok polcaira kerülnek a boltokban, majd vissza fogja szívni a játékosokat. Ehhez viszont idő kell. Főleg, hogy már a James Bond: Blood Stone fejlesztésének a terve is az ő vállukat nyomja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)