Hirdetés

Bizonyos tartalmakat a GTA Online PS4-es és One-os játékosai nem kapnak meg

|

Miután megjelenik a GTA V és az önálló GTA Online PS5-re és XSX-re, könnyen lehet, hogy a Rockstar hamar elengedi a korábbi generációt.

Hirdetés

2021-ben bekövetkezik az elkerülhetetlen, az új konzolokon is elérhetővé válik a Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online kipofozott, simábban futó, tartalmasabb kiadása. Sokat kell még várnunk rá, ugyanis a Rockstar a jövő év második felére lőtte be a megjelenést, és a kiadóra jellemző a csúszás, itt sem zárhatjuk ki, hogy a fejlesztők kérnek még egy kis extra időt a fejlesztésre.

Hirdetés

Addig marad a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os változat, melyek idén még legalább két nagyobb frissítést biztosan kapni fognak. A Take-Two friss pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy valamilyen exkluzív tartalom jár majd PS5-ön és Xbox Series X-en, de részleteket nyilván nem árultak még el. 

Megeshet, hogy csak fegyverekről, járművekről, egyéb apróságokról van szó, de az is elképzelhető, hogy elérünk majd arra a pontra, amikor már minden energia az újabb kiadások frissítésére megy el. A PC-seknek szerencsére nem kell aggódnia, ők mindenképp részesülnek az újdonságokból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)