Hirdetés

Biztasd az AXE csajokat SZIGET belépőért!

|

Soha ilyen könnyen nem szereztél még SZIGET belépőt!

Hirdetés

Szigetlakónak lenni különös, ámde feledhetetlen életforma, amit egyszer mindenkinek ki kell próbálnia. Mi lenne, ha idén Te is beszabadulhatnál egy napra a Szigetre úgy, hogy ezért a kisujjadat sem kell megmozdítani? Na jó, azt talán mégis.

Mert most szerdán (06. 30.) egy augusztus 13-ra szóló SZIGET belépőt adunk oda egyetlen szerencsésnek azok közül, akik szerda délig lájkolják a Facebookon az AXE Angyalokat, majd a frissen feltöltött Nádas AXE Twist Party bulifotók hozzászólás szekciójában elrikkantják magukat, hogy „Hajrá csajok!". Hajrá bizony, mert az Angyalok most ingyen SZIGET belépőt hoznak neked szárnyaikon. Hát lehet őket nem lájkolni?

AXE csajok és SZIGET belépő a Facebookon, erre, erre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)