Hirdetés

Biztos, hogy neked is csak egy kis Family Guy hiányzott a Fortnite-ból

|

Mert hát ki ne szeretne Peter Griffin bőrében harcba szállni Narutóval, Gokuval, és a Doom Guyjal?

Hirdetés

A hétvégén berobbant a Fortnite új frissítése, a Chapter 4 Season 1, ami egy gyönyörű új pályát, és rengeteg izgalmas játékmenetbeli újítást hozott sokak kedvenc battle royale-jába. A változásokkal együtt egy új battle pass is érkezett, amibe egy kedves ismerős is belekerült.

Az új világban új démonok vannak, amiket a Doom Guy nagy örömmel fog szétcincálni. A páncélos pusztító jelenléte azonban többet jelent egy izgalmas cameonál.

Hirdetés

Az év elején kiszivárgott egy apró anyag egy Epic Games videóból, ami több érkező skint is megjósolt. A Doom Guy neve ott szerepelt a Family Guy szekció mellett, így most még inkább valószínűvé vált, hogy a népszerű animációs sorozat karakterei is vendégszerepelhetnek majd a játékban.

A jelenlegi szezon egyébként nagy eséllyel elhozza majd nekünk a My Hero Academia karakterit, MrBeastet, és az NBA szupersztárt, Giannis Antetokounmpót. Geralt is ott vár már ránk a battle pass menüben, így az ő érkezése már garantált.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)