Hirdetés

Biztosan elfáradsz, mire végigolvasod a Cyberpunk 2077 1.2-es patchének változtatásait

|

A CD Projekt RED kiadta a javítások teljes listáját, rajta több mint 500 elemmel.

Hirdetés

Volt mit javítani a Cyberpunk 2077-ben, ezt a CD Projekt RED sem tagadta - nem is tehette volna, hiszen csak az nem tapasztalt hibákat és hiányosságokat, aki nem játszott a játékkal. Az első nagyobb frissítés januárban jelent meg, de a februárra betervezett másodikra a fejlesztőket érő hackertámadás miatt a korábban ígértnél jóval többet kellett várnunk.

Ha minden igaz, már célegyenesben van (frissítés: már megjelent), és egyszerre jöhet PC-re, konzolokra, valamint a Stadiára.

Hirdetés

A fejlesztők pár videó után kiadták a változtatások listáját, felsorolva minden egyes problémát, ami a játékmenet, a questek, a nyílt világban kalandozás, az átvezetők során, a környezet, a látvány, a hangok, az animációk, a felhasználói felület, a teljesítmény, és egyéb dolgok kapcsán javításra került. A végére odatették azért, hogy "és még sok minden más", ami egyszerre megmosolyogtató és elkeserítő. Nagyon reméljük, hogy az 1.2 telepítése után tényleg egy sokkal jobb játékkal játszhatunk, és tovább közeledik az élmény ahhoz, milyet az első pillanatokban is megérdemeltünk volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)