Hirdetés

Biztosan nagyon sikeres lesz a kártyajáték, ami 60 euróba kerül, és 180 eurónyi DLC már most kapható hozzá

|

Ahhoz képest, hogy milyen drága, a közösségnek meglepően pozitív a véleménye a játékról.

Hirdetés

Ha PC-n vagy tableten akarunk kártyajátékokat pörgetni, akkor a választék bőséges: a Hearthstone-tól a Magicen át a Marvel Snappig azt pörgethetünk, amit akarunk és egyik sem fog belekerülni egy fillérünkbe sem. Persze a világ összes pénzét elverhetjük lapokra a többségükben, de még az F2P lovagoknak is ott van például a Legends of Runeterra, ahol kifejezetten nehéz kártyát pénzért venni.

A CCG piac él és virul, és ugyan az ingyenesen játszható játékokkal szép összegeket lehet összekaparni, a Cardfight!! Vanguard Dear Days stúdiója mégsem a fogyasztói szokásokra bízta a pénzügyi sikerét.

Hirdetés

A Cardfight!! Vanguard egy hatalmas franchise japánban: a 2010-es érkezése óta készült több anime, manga, fizikai és videojáték is, és még egy élőszereplős filmet is kapott. Nem annyira meglepő hát, hogy a kiadó rásütött egy 70 dolláros (illetve nálunk 60 eurós) árcímkét. 

A játékhoz vásárolható további 180 eurónyi DLC, melyek extra lapokat tesznek elérhetővé. Ez azt jelenti, hogy ha teljes kollekcióval akarsz nekiugrani a Cardfight!! Vanguardnak, akkor 240 eurót, közel 96 000 forintot kell otthagynod a kasszánál.

Mindezek ellenére az első közösségi értékelések pozitívak. Sokan kiemelték, hogy a kártyákat játékbeli erőforrásokkal is le lehet gyártani, de vannak, akik szimplán csak örülnek, hogy egyben kifizethetik az egész gyűjteményt és nem kell véletlenszerű tartalommal rendelkező csomagokra költeniük egy rakat pénzt.

A Vanguard 1567 játékost mozgatott meg egyszerre a legutóbbi csúcsán, és 19-ig kúszott fel a Steam eladási toplistáján. Ha ti is be akartok szálni a játékba, akkor itt letölthetitek, de ha nem akartok egyből pénzt költeni rá, az ingyenes demó mindenkinek elérhető.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)