Hirdetés

Biztosan nem csúszik az Elden Ring, már a day one patchet kalapálják

|

Aranylemezre került az Elden Ring, így semmi sem állhat már a FromSoftware új játéka megjelenésének útjába.

Hirdetés

A Taipei Game Show-n egy elég hosszú, több mint 45 perces videóban meséltek nekünk a hamarosan érkező Elden Ringről. Itt derült ki az is, hogy "végeztek" a fejlesztéssel, aranylemezre került a játék. Ez persze nem jelenti azt, hogy a háttérmunka ne folyna tovább, jelenleg a fejlesztők a day one patchcsel vannak elfoglalva. 

A Cyberpunk bizonyította, hogy még az aranylemez sem lehet garancia arra, hogy ne csússzon tovább egy játék, de azért messze nem ez az általános tendencia, szóval nem nagy rizikó jelenteni azt, hogy tényleg időben megjön az Elden Ring.

Hirdetés

Hidetaka Miyazaki és George R. R. Martin közös játékról az alábbi videóban mesélnek. Tényleg nem rövid anyag, de szerencsére kapott angol feliratot is, így azok is élvezhetik, akiknek nincs felsőfokú nyelvvizsgájuk japánból.

Az Elden Ring PC-re, valamint Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra fog megjelenni 2022. február 25-én.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)