Hirdetés

Black Desert - nyugaton is megjelenik a varázslatos MMO (videó)

|

Európába látogat a Black Desert, az a koreai MMORPG, amelynél szebbet ritkán láttunk a műfajban és a legjobb karakterkészítő díját is lazán bezsebelné.

Hirdetés

Emlékeztek még arra az MMOPRG-re, amelyet egy korai fejlesztőcsapat, a Pearl Abyss készített, túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen és a valaha látott legrészletesebb karakterkreátorral szerelték fel? Ha igen, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért fogtok neki nagyon örülni, hogy Európába látogat. 

A Black Desert Online nyugati kiadója, a Daum Games megosztott néhány részletet a nyitott világú, akció-MMORPG-jük lokalizációjáról, így megtudtuk, hogy a koreai és orosz változatokkal ellentétben nem free-to-play üzleti modellel dobják piacra, hanem - hasonlóan a Guild Wars játékok korábbi megoldásához - egyszer kell megvennünk és onnantól kezdve játszhatunk vele, ameddig szeretnénk, csak a kozmetikáért kell pénzt adnunk, de ez utóbbi természetesen opcionális. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a lokalizációra, több mint 2.5 millió szót fordítottak le angolra, németre és franciára, valamint megígérték, hogy a Black Desert Online tartalmi és gameplay rendszereit úgy fogják beállítani, hogy azok igazodjanak a nyugati játékosok igényeihez és a különböző üzleti modellekhez. 

A Daum Games azt is elárulta, hogy hamarosan megkezdődnek a játék európai és amerikai alfatesztjei, viszont a Black Desert Online megjelenésére 2016 elejénél előbb nem érdemes számítani. További részleteket a hivatalos honlapon találtok. Örültök a hírnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)