Hirdetés

Black Desert - ennél szebb MMO-t még nem láttatok (videó)

|

A koreai Black Desert című MMORPG-nél szebbet még nem láttunk, ráadásul a legjobb karakterkészítő díját is szó nélkül neki ítélnénk.

Hirdetés

A koreai fejlesztőcsapat, a Pearl Abyss MMO-ja szinte már túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, pedig valószínűleg az, hiszen a projekt már a nyílt béta fázisba lépett (sajnos egyelőre csak a koreaiak vehetnek részt benne, a többi régió később jön).

Ennek örömére a készítők megosztottak egy vadonatúj trailert a Black Desert karakterkészítőjéről, amelynél részletesebbet, összetettebbet még soha nem láttunk. Jó eséllyel ez a világ legmenőbb karaktergeneráló rendszere és a videóban helyet kapott egy lélegzetelállító gameplay is: ha már most játszhatnánk vele az is túl későn lenne, de nézzétek meg ti is, hogy mire csorgatjuk ennyire a nyálunkat:

A free-to-playnek ígérkező Black Desert Európába várhatóan 2015 végén, 2016 elején debütálhat, legalábbis a készítők az egyik korábbi interjúban ezt nyilatkozták. Nem kicsit várjuk, hogy mi lesz ebből.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)