Hirdetés

Black Desert - egy MMO a világ

|

A koreai fejlesztők MMO-ja már-már túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. De egy ideig még nem kell aggódnunk miatta.

Hirdetés

A koreai Pearl Abyss egy Black Desert nevű sandbox MMO-n dolgozik, ami nagyon ígéretesnek tűnik első hallásra, de csak a jóég tudja, hogy képes lesz-e felnőni a feladathoz.

A Black Desert egy nyitott világú MMO, amiben a fejlesztők ígérete szerint egy akciódús harcrendszer, gyűjtögetés, 400 vs 400-as várostromok (!) és szabad PvP lesz. Már önmagában ez is elég komoly, de ráadásul a Black Desert meglehetősen jól is néz ki.

A világgal kapcsolatban azt mondta a Pearl Abyss, hogy szeretnék, ha az évszakok váltakozása hatással lenne a játékmenetre. Télen például az NPC-k meleg ruhába öltöznek és a játékos képességein is nyomot hagy a marcona időjárás.

Elég ambiciózus tervek, de biztosat majd csak a Black Desert megjelenése után tudunk majd mondani. És itt jön az érdekes rész. Koreában még valamikor idén megjelenik a játék, viszont a tervek szerint hozzánk majd csak 2015-ben jut el.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)