Hirdetés

Black Desert Online - megvan a következő kiegészítő megjelenési dátuma

|

Hamarosan egy hatalmas, új területet járhatunk be, és egy sárkányt is levadászhatunk.

Hirdetés

A Kakao Games és a Pearl Abyss bejelentették, hogy a Black Desert Online nyugati szervereire is befut a Drieghan. A tartalmi csomag rengeteg újdonságot hoz november 14-én, teljesen ingyenesen.

Hirdetés

A játékosok beutazhatnak majd egy hatalmas, új földterületet, felkutathatják a 300 új küldetést, és végigtolhatnak egy izgalmas sztoriszálat, ami a Sherekhan törzs történetét mutatja be. A jéghegy csúcsán egy új World Boss, Garmoth vár majd, aki egyébként egy hatalmas, vörös sárkány.

A Black Desert Online inkább mikrotranzakciós bevételekre támaszkodik (arra mondjuk nagyon), így az új tartalmak általában ingyenesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)