Hirdetés

Black Desert Online - a hajunkat is eldobtuk, úgy fest Xbox One X-en

|

Közel negyedórán át fut az álomszép MMORPG a világ legerősebb konzolján.

Hirdetés

Jó, értem én, hogy a címben szereplő állítás Kacira vonatkozóan nem is olyan nagy kijelentés, de most egy átlagember hajkoronáját kell elképzelni, nem pedig a GSO házi vikingjéét. A szerencséseknek most a GDC 2018-on volt alkalmuk kipróbálni Black Desert Online-t Xbox One X konzolon.

Hirdetés

A vitán felül gyönyörű látvány elméletileg 60fps-re van belőve, úgyhogy az erre fogékonyak is nagyon örülhetnek. Az alábbi felvételt a DualShockers csapata rögzítette, akik közel negyedórán át nyüstölhették a PC-n már most is népszerű MMORPG-t. Elcsépelt kifejezés, hogy egy kép vagy videó többet mond minden szónál, de erre a gameplayre bizony hatványozottan igaz az állítás. Személy szerint nagyon várom már, hogy kipróbálhassam One X-en ezt az MMO-t, ami sokak szerint a műfaj legjobb karakterkreátorával rendelkezik. Jöjjön a videó, úgyis ez érdekel mindenkit. 

A Black Desert Online PC-re már megjelent, Xbox One-ra valamikor 2018 folyamán érkezik, egyszer a jövőben pedig PlayStation 4-re is meg fog jelenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)